2017. július 14.

Szövés szabadon - Ashford módra

       A méltán nagy múltú Ashfordnak sikerült szövőszékeiben ötvöznie a hobbicélú eszközök felhasználóbarát kényelmét a profik percizitásával, így képes igen magas színvonalat kínálni piaci viszonylatban nagyon kedvező áron. A felhasználói élményt a fejlett terméktámogatási program teszi teljessé: a kezdőknek és haladóknak szánt szövőszékek első használatában egyaránt inspiráló és jól követhető képes útmutatók és videók segítik az új felhasználót, amit a Harmatcseppek műhely technikai tanácsadással és díjmentes összeszereléssel egészít ki, így Önnek nincs más dolga, mint alapanyagot választani és barangolni a színek és minták varázslatos világában.

       Kezdők számára a merev nyüstös szövés ajánlott, mely során gyors sikerélmény mellett sajátíthatják el az alapvető fogásokat, a haladók pedig pár óra alatt készíthetnek ezen a módon egyedi és látványos textileket. Ha úgy érzi, nem boldogul egyedül, egyeztessünk időpontot és egy közös délután során segítek első szövetének elkészítésében.


       Akik komolyabb kihívásra vágynak, az asztali szövőszékekben kimeríthetetlen változatosságot és örömforrást fognak találni, 4, 8 vagy 16 nyüstös változatban, többféle szélesség közül választhatnak. Örömmel segítek a szükséges felszerelés kiválasztásában, és ha esetleg nehézséget okoz a kézi felvetés elsajátítása, ebben is tudok segíteni egy külön e célból egyeztetett alkalommal.


       A legmagasabb igényeket szem előtt tartva készült a Jack szövőszék 8 nyüsttel, 10 lábítóval. Termelékenysége túlmutat a hobbicélú felhasználáson, de felhasználóbarát extráinak köszönhetően társasházi lakásban is kényelmesen használható: csendes és kis helyet foglal (használaton kívül, összecsukva pedig még kisebbet).


       A felsorolás korántsem teljes, a szövőeszközök termékpalettájának megtekintéséhez kattintson IDE. Tekintse meg a szövőszékeket használat közben az Ashford videóin. Kérjen ajánlatot és kérdezzen bátran a fonasrokkan@ gmail.com címen vagy telefonon, állok szíves rendelkezésére.

Zsuzsanna