Festés


Gyapjúfesték kollekció 

Az Ashford festékek használata könnyű és biztonságos, színei tiszták és világosak. Enyhén savas festék, alkalmas házi használatra, ecettel fixálható. Gyapjú, selyem és egyéb állati (protein) szálak festésére alkalmas. Teljes töménységében 10g festékkel 1 kg gyapjú vagy fonal festhető. Jelenleg 12 szín kapható, melyek a gondos válogatásnak köszönhetően egymással jól keverhetők és az árnyalatok széles spektrumát képesek visszaadni. 12x10g tégelyben: rozsda, barna, zöld, smaragdzöld, sárga, vörös, pink, lila, kékeszöld, kék, sötétkék és fekete. 

Ár: 22.500 Ft 


12x10g kollekció


Szivárvány festékkészlet 

Tartalmazza a 3 alapszínt: a skarlátvöröset, a kéket és a sárgát, és egy útmutatót szivárványos festéshez. A festékek használata könnyű és biztonságos, házi használatra fejlesztve, ecettel fixálható. Gyapjú, selyem és egyéb állati (protein) szálak festésére alkalmas. 

Árak: 
3x10g tégely    7.800 Ft 
3x50g tégely  18.800 Ft 


Szivárvány festékkészlet

Gyapjúfestékek 

A festékek használata könnyű és biztonságos, házi használatra fejlesztve, ecettel fixálható. Gyapjú, selyem és egyéb állati (protein) szálak festésére alkalmas. Színenként, háromféle kiszerelésben kapható. Színek: narancs, barna, zöld, smaragdzöld, sárga, vörös, pink, lila, kékeszöld, kék, sötétkék és fekete. 

Árak: 
10g      2.400 Ft 
50g      5.900 Ft 
250g   24.500 Ft


Gyapjúfestékek

Színválaszték:

Black
Brown
Emerald
Green
Blue
Navy blue
Teal
Purple
Hot pink
Scarlet
Rust
Yellow